۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير

انجام پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان، به صورت پویا و جهادی

دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن اشاره به هدف گذاری دانشگاه اصفهان بر پیشبرد پروژه های عمرانی و حجم وسیع این پروژه ها در سالیان گذشته، بیان کرد: در سال 99 نیز علیرغم محدود شدن بودجه و همچنین شیوع بیماری کرونا در دانشگاه اصفهان همچنان پروژه های عمرانی به صورت پویا و جهادی در حال انجام می باشد.


دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن اشاره به هدف گذاری دانشگاه اصفهان بر پیشبرد پروژه های عمرانی و حجم وسیع این پروژه ها در سالیان گذشته، بیان کرد: در سال 99 نیز علیرغم محدود شدن بودجه و همچنین شیوع بیماری کرونا در دانشگاه اصفهان همچنان پروژه های عمرانی به صورت پویا و جهادی در حال انجام می باشد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر میرخانی در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی،  ضمن تقسیم بندی پروژه های دانشگاه به سه بخش احداث، نوسازی و بهسازی و تعمیرات و نگهداری افزود: در بخش پروژه های احداثی سیاست کلی بر مبنای به سرانجام رسانیدن پروژه های نیمه کاره قبلی بوده که با پیگیری صورت گرفته هم اکنون پروژه ورزشگاه ولایت که  از سال 82 رها شده بود در مراحل پایانی به سر می برد و بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

پروژه اسکلت بتنی آموزش های مجازی نیز به سرانجام رسیده و تلاش مجموعه مبنی به ادامه پروژه با کمک خیران نیک اندیش به ثمر رسیده و بزودی مراحل سفت کاری پروژه نیز با پیمانکار آغاز خواهد شد و همچنین ساختمان بسیج جنب بقعه حرم الشهدا نیز با پیشرفت قابل ملاحظه ای همراه می باشد که امید است بزودی شاهد اتمام پروژه باشیم.

دکتر میرخانی در مورد پروژه های نوسازی و بهسازی با تاکید بر اینکه اکثر ساختمان های دانشگاه اصفهان دارای قدمت بالا بوده و نیاز مبرم به نوسازی و بهسازی دارند بیان کرد: در قسمت نوسازی و بهسازی حجم وسیعی از پروژه ها تعریف شده که باید گفت در ماه هایی که از سال جاری می گذرد علیرغم مشکلات و شیوع بیماری کرونا بدلیل حرکت بدون تعطیلی و به صورت شبانه روزی ، بحمدلله اهداف از پیش تعیین شده کاملا محقق گردیده اند.

دکتر میرخانی ضمن اشاره به تصویب طرح جامع دانشگاه و لزوم اختصاص بخش شمالی دانشگاه به ارتباط با جامعه افزود: در این راستا با مساعدت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تاکنون چندین گام مهم از جمله پروژه پهنه بندی و تعریف منطقه نوآوری و ورودی های آن و همچنین نوسازی ساختمان علوم تربیتی قدیم و تبدیل آن به محل جدید مرکز رشد و بازی های رایانه ای با زیربنای حدود 5000 مترمربع انجام گرفته است. در گام بعدی نوسازی اساسی ساختمان زمین شناسی قدیم کلید خورده است که هم اکنون در مراحل پایانی به سر می برد .

دکتر میرخانی  با اشاره به طراحی این پروژه با معیارهای نوآورانه و خلاق ادامه داد: این پروژه با زیربنای 5000 مترمربع با الگویی متفاوت از دیگر ساختمان ها طراحی شده تا بیانگر خلاقیت و نوآوری باشد و در مورد نوسازی آن کلیه مسائل مدیریت سبز رعایت گردیده که می توان به موارد ذیر را اشاره نمود:

-       تعویض پنجره های قدیمی فرسوده با پنجره های آلمینیومی با شیشه های دوجداره

-       تغییر سیستم سرمایش و گرمایش قدیمی و فرسوده به سیستم به روز فن کویل به همراه لوازم کنترلی از جمله ترموستات

-       استفاده از عایق طبق استانداردهای روز جهت لوله های سرمایش و گرمایش

-       تهیه چیلر هواخنک جهت مجموعه و همچنین تمرکز بخشیدن به موتورخانه های پراکنده و احداث موتورخانه مرکزی در قلب ساختمانهای نوآوری

-       استفاده از تجهیزات و لوازم تاسیسات الکتریکی و مکانیکی فوق کم مصرف

 

دکتر میرخانی با اشاره به اینکه بزودی این پروژه با کیفیت مطلوب در اختیار مراکز نوآوری قرار خواهد گرفت بیان داشت: انجام پروژه در چند ماه گذشته با هزینه ای بالغ بر 110 میلیارد ریال بیانگر تلاش جهادی و شبانه روزی پرسنل در این پروژه می باشد.

 

معاون اداری و مالی، گام بعدی مراکز نوآوری را نوسازی و بهسازی ساختمان علوم عنوان کرد و افزود: برای تخلیه ساختمان علوم نیاز به فراهم نمودن فضا جهت گروه های مهندسی هسته ای، نانو تکنولوژی و بایو تکنولوژی بود که در ماه های ابتدای سال جاری فضایی ساختمان های شیمی و فیزیک بازتعریف گردیده و تحت قالب دو پروژه نوسازی و بهسازی تغییرات گسترده در این ساختمان ها با هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد ریال با سرعت چشمگیر انجام گردید و امروز گروه های مذکور براحتی نقل مکان نموده و ساختمان علوم در حال تخلیه می باشد.

دکتر میرخانی افزود: در بازسازی های صورت گرفته در ساختمان های شیمی و فیزیک فضاهای کم کاربرد و بعضا بدون کاربرد بازتعریف گردیده و ضمن نوسازی با بهترین مصالح و روش ها به همراه به روز ترین زیرساخت ها در اختیار بهره برداران قرار گرفت که رضایت این عزیزان را به همراه داشته است.

وی در ادامه نوسازی و بهسازی مرکز همایش های پیامبر اعظم (ص) را بعنوان بزرگترین سالن همایش های دانشگاه اصفهان، گام بزرگی جهت ارائه خدمات بهتر به علم و فرهنگ بیان داشت و ادامه داد: متاسفانه بهره برداری از همایش پیامبراعظم (ص) در سالیان گذشته بدلیل سرمایش و گرمایش نامطلوب، مشکل سازه ای طبقه دوم، روشنایی ضعیف، سیستم صوت نامناسب، چیدمان و نازک کاری قدیمی و فرسوده و مشکلات متعدد زیرساختی همواره با نارضایتی دانشگاهیان عزیز روبرو بود که در سال 98 نوسازی آن تحت نظارت کارشناسان دفتر فنی طرح های عمرانی و مشاورین متخصص آغاز گردید و هم اکنون این پروژه با زیربنای تقریبی 4000 مترمربع نهایی شده و در حال تحویل می باشد.

دکتر میرخانی ضمن تشریح معماری و نازک کاری خاص سالن مذکور بیان داشت: کلیه زیرساخت های سالن مذکور هم اکنون با بروز ترین تکنولوژی تامین گردیده و همچنین چیدمان صندلی و نازک کاری سالن بصورت اساسی تغییر و اصلاح شده است. همچنین فضای پذیرایی و برگزاری جلسات VIP، سالن های جانبی، محوطه سازی مطلوب، ساخت سردرب با نماد دانشگاه اصفهان و .... از دیگر موارد نوسازی بوده که به پایان رسیده و آماده بهره برداری دانشگاهیان عزیز می باشد.

 معاون اداری و مالی دانشگاه، با اشاره به نوسازی ساختمان قدیمی مرکز رشد و کارآفرینی نیز بیان داشت : خوشبختانه در بخش نوسازی دفتر فنی طرح های عمرانی این ساختمان نیز با زیربنایی حدود 2000 مترمربع در چند فاز گوناگون مورد بازسازی اساسی قرار گرفته و با هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال هم اکنون ساختمان های امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی ، تعاونی ها و شوراهای صنفی، امور بازنشستگان، امور کنسولی و... را در برگرفته است و این عزیزان از مکان در خورشان و با کیفیتی مطلوب بهره مند گردیدند.

معاون اداری و مالی دانشگاه در پایان بخش نوسازی تعمیرات سالیانه در خوابگاه های دانشجویی را نیز از اقدامات مهم قلمداد کرده و بیان نمود امسال نیز علیرغم شیوع کرونا و موانع متعدد درتعمیرات، با هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد ریال این تعمیرات در زمانی کمتر از 2 ماه به اتمام رسید.

دکتر میرخانی هزینه ای بالغ بر 200 میلیارد ریال در شش ماهه اول سال 99 در بخش نوسازی و بهسازی را حاصل تلاش جهادی و شبانه روزی در این بخش جهت ارائه ساختمان های مذکور به بهره بردارن دانست.

دکتر میرخانی در بخش تعمیرات و نگهداری نیز با بیان مشکلات دانشگاه اصفهان در نگهداری موتورخانه ها و بخش تاسیسات قدیمی دانشگاه و هزینه بالای آن بیان کرد: در بخش تعمیرات و نگهداری سعی گردید همچون سالیان قبل نسبت به تعویض تجهیزات فرسوده و قدیمی اقدام گردید و موتورخانه ها و بخش زیرساخت دانشگاه با کنترل دقیق و خرید به موقع تجهیزات بدون مشکل به بهره برداران در حال سرویس دهی می باشد.


 

تاریخ:
1399/10/03
تعداد بازدید:
678
منبع:
Powered by DorsaPortal